ANLAMLI DOĞUM GÜNÜ MESAJLARI

En Güzel Doğum Günü Mesajları

Ömrünün en güzel gününde mutlu ve huzurlu olman temennisiyle. Doğum günün kutlu olsun.

Yaşının kalan kısmında mutluluk, sevinç ve gülmeler hep seni bulsun. Adın, dillerde tebessüm olsun. Mutlu yıllar.

Hayatının kalan kısmı, geçen kısmından daha hayırlı olsun. Her anın mutlulukla donansın. İyi ki doğdun, doğum günün kutlu olsun.




Hayat, insanları bir yaprak gibi sağa sola savururken sen bana savruldun. Bu doğumun en güzel anıydı. Sen iyi ki doğdun ve iyi ki var oldun. Mutlu yıllar.

Yeni yaşında mutluluklar peşini bırakmasın. İyi ki doğdun canım arkadaşım. İyi günde kötü günde her zaman yanındayım, dostluğumuzun daim olacağı nice sağlık ve mutluluk dolu yaşların olsun.




Birlikte bolca kahkaha atacağımız nice yaşların olsun. Mutluluk peşini bırakmasın, iyi ki doğdun dostum.

Yanında olamasam da çiçekler kadar güzel kalbin hiç üzülmesin. İyi ki doğdun, iyi ki varsın!

Senin gibi enerji dolu bir insana böyle güzel çiçeklerin yakışacağını düşündüm. İyi ki doğdun canım arkadaşım!

Yeni yaşında tüm dileklerinin gerçekleşmesini ve mutluluğun peşini bırakmamasını dilerim. Doğum günün kutlu olsun!

Güneş kadar sıcak, yağmur kadar saf ve kalbin kadar temiz bir yaş dileğiyle. İyi ki doğdun kardeşim!



Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin fakat senin için her zaman var olduklarını bilirsin. Doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım.

Tüm dünyadaki en iyi arkadaşımın doğum günü kutlu olsun!

Sen eşsizsin ve bu özel günün getirdiği her şeyi hak ediyorsun.

Her yıl olduğu gibi bugün de, sana arkadaşım diyebildiğim için ne kadar şanslı olduğumu hatırlıyorum.

Beni senden daha iyi kimse tanıyamaz ve umarım bugün tüm dileklerin gerçekleşir. Mutlu yıllar arkadaşım.




Arkadaşlığın benim için dünyalar demek. En iyi arkadaşın olmaktan gurur duyuyorum. Doğum günün kutlu olsun.

En yakın arkadaşım, sırdaşım,  canım annem iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum!

En korktuğum gecede güneş gibi gecemi aydınlatan canım annem iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun!

Evimizin kraliçesi, validemiz iyi ki doğdun. Seni çok seviyoruz, doğum günün kutlu olsun!

Akıl hocam, hayat danışmanım bugün yanında olamasam da bu güzel çiçekler yüzünü güldürsün. Seni çok seviyorum annem, iyi ki varsın!




Her yeni günün bir önceki günden daha güzel, dilediğin gibi ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Nice senelere canım annem!

Ne şanslıyım ki senin gibi bir annem var. Yeni yaşın sana bolca mutluluk ve sağlık getirsin, seni çok seviyorum. İyi ki doğdun annem.

En güvenli sığınayım, yol göstericim, melek annem iyi ki doğdun. Seni çok seviyorum.

Yeni yaşın sana sağlık, mutluluk getirmesini dilerim anneciğim. İyi ki varsın , doğum günün kutlu olsun.

Anne, sen olmasaydın, asla bugün olduğum kişinin yarısı bile olamazdım. Olağanüstü bir anne, harika bir arkadaş ve hayatımın her günü hayranlıkla baktığım biri olduğun için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun!




Sensiz nerede olurdum bilmiyorum. Bana sabırlı olmayı öğrettin, bana kibar olmayı öğrettin. Ayrıca bana çok çalışmayı ve başkalarına saygı duymayı öğrettin. En önemlisi, bana içimdeki en iyiyi görmeyi öğrettin. Bu özel ve anlamlı günde, her şey için teşekkür etmek istiyorum. Doğum günün kutlu olsun anne!

Sahip olduğum ilk arkadaşımın doğum günü kutlu olsun! Hayatın tüm iniş çıkışlarında yanımda olduğun için çok şanslı olduğumu biliyorum. Her zaman benim için oradasın ve umarım her zaman senin için burada olduğumu biliyorsundur.

Bana her zaman umut verdiğin, beni her zaman cesaretlendirdiğin ve her zaman beni desteklediğin için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun, benim değerli annem!

Umarım senin gibi bir anne olurum. Güçlü, sevgi dolu, özverili, ilham verici ve mükemmel. Doğum günün kutlu olsun anne!

Dünyanın en yakışıkla babasına en güzel çiçekler 🙂 Seni çok seviyoruz, iyi ki doğdun baba!




Kızması üç dakika sevmesi bir ömür olan canım babam, doğum günün kutlu olsun! Seni çok seviyorum.

Yol göstericim, dayanağım canım babam doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın!

Dünyanın en iyi babası, yeni yaşın sana bolca sağlık, mutluluk getirmesi dileğiyle…İyi ki doğdun babacığım!

Koca çınarı iyi ki doğdun! Seni çok seviyoruz canımız, hep var ol!

Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak bir ülke yok. Doğum günün kutlu olsun babacığım, iyi ki varsın!




Balık yemeyi değil balık tutmayı öğreten canım babam, iyi ki varsın! Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun!

Tüm sevdiklerinin yanında olacağı, bolca kahkaha dolu ve huzur dolu bir yaş dilerim. Seni çok seviyorum babam.

Babalar, çocuklarına rehberlik eden, ancak yine de kendi kararlarını vermelerine ve hatalarından ders almalarına izin verenlerdir. Tanıdığım en bilge adama mutlu yıllar!

Sık sık söylemediğimi biliyorum, ama beni yetiştirmek için harcadığın tüm fedakarlıklar için sana teşekkür ediyorum. Doğum günün kutlu olsun baba, seni seviyorum.

Gerçek kahramanlar pelerin takmazlar, kötü kelime oyunları yaparlar. Gerçek bir kahraman baba olduğun için teşekkür ederim. Doğum günün kutlu olsun!




Doğum günün kutlu olsun. Yardım eli uzatmak için ve her zaman orada olduğun için teşekkür ederim. Umarım bugün sana bolca sevgi, mutluluk ve gülümseme getirir.

Böyle sevgi dolu, şefkatli ve cesaret verici bir babaya sahip olduğum için gerçekten şanslı hissediyorum. Tamamen huzurlu, keyifli ve neşeli anlarla dolu bir gün geçirmen dileğiyle!

Diğer yarım, biriciğim, hayatımın anlamı iyi ki doğdun! Seni çok ama çok seviyorum, iyi ki varsın!

Hayatın beklediğimden daha harika olabileceğini gösteren, hayatıma renk katan insan. Seni çok seviyorum. İyi ki doğdun sevgilim.

Seninle birlikte olmak boş bir defteri en güzel cümlelerle doldurmak gibi. İyi hayatımdasın aşkım, seni çok seviyorum. Doğum günün kutlu olsun!




Sevgi dolu kalbinle günümü aydınlığa çeviren biricik sevgilim, iyi ki doğdun! Seni her şeyden daha çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun!

Tüm mevsimleri tek güne, tüm yılları tek mevsime sığdırmaya razıyım. Ömrümüzün en güzel yıllarını birlikte geçirmek dileğiyle iyi ki doğdun can tanem.

Gülmek gülenin, yıldızlar gecenin, mutluluk yalnızca senin olsun çünkü mutluluk en çok sana yakışıyor. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Dünyada eşi benzeri olmayan bir güzellik varsa o da sensin. Kalbinden geçen ne varsa yeni yaşında seninle olsun. İyi ki benimlesin sevgilim, doğum günün kutlu olsun.

Seni çok seviyorum birtanem, yüzünden tebessümün eksik olmayacağı, tüm dileklerinin gerçek olacağı bir yaş olsun. İyi ki doğdun aşkım!




Hayatın herkese sunabileceği en değerli şeye sahibim. Sana sahibim, dünyanın en güzel, muhteşem insanı. Doğum günün kutlu olsun aşkım.

Gülümseme sebebim, sevgi ve mutluluk kaynağım sensin. Doğum günün kutlu olsun sevgilim.

Bu özel günde sensiz bir an bile düşünemiyorum ve seni çok seviyorum. Ruh eşim, doğum günün kutlu olsun.

Sevgilim, mutlu günlerimde yanımda olduğun ve herhangi bir şey için mücadele ettiğim zamanlarda beni hiç yalnız bırakmadın. Sen benim güç merkezimsin. Doğum günün kutlu olsun.

Bu dünyada senin gülümsemenden daha kıymetli bir şey yok. Mutlu yıllar sevgilim!




Yeni yaşın umuyorum sana mutluluk getirecek. Belki de ilerdedir yaşanacak günlerin en güzelleri. Doğum günün kutlu olsun!

Yeni bir yaşına girdiğin bu mutlu günde, üflediğin her mumda her bir dileğinin gerçek olmasını temenni ederim. Yüzünden gülücük hiç eksik olmasın, yeni yaşında başarı ve mutluluk yakanı bırakmasın.

Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, yeni yaşında sana tüm sevdiklerinle beraber geçirebileceğin mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. İyi ki doğmuşsun.

Yeni yaşınla beraber atılacağın yeni maceralarda her zaman en yüksek puanı toplaman ve yaşam denen oyunun bütün bölümlerinde birinci gelmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

Hayatında bu yaşına kadar istediğin her şeyin gerçekleşmesini ve esenlikler diliyorum. Doğum günün kutlu olsun kalbindeki sevgi bir an olsun bile eksilmesin. İyi ki doğdun.

Giriş Yap

Kriter Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!